Megkezdődött Egyesületünk immár hagyományosnak tekinthető konferenciája Örvényesen.  Sok ide látogatót kávé, pogácsa és természetesen könyvvásár várta. Könyvek között több érdekes és igen hasznos volt, amely a különböző szakterületeken dolgozó pedagógusok munkáját segíti. Természetesen az ismerkedés után azonnal meg is kezdődött a napirend szerinti előadás. Sok felesleges idő nincs, hiszen nagyon sok a téma és a témákhoz kapcsolódó probléma.

Akik szeretnének részt venni a következő előadásokon vagy bármiféle információra van szüksége, akkor látogasson el ide Örvényesre.

Pedagógusokat, szülőket vagy csak kíváncsiskodókat is szívesen látunk!


Jelenleg Online

Oldalainkat 66 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

Dokumentumok

dokumentumokDokumentumaink segítséget nyújtanak, ha szükséged van rá a munkád során. Vedd figyelembe, te is segíthetsz másoknak, ha publikálsz itt cikkeket!

Témakörök

temakorokA honlap megpróbálja összegyűjteni a fejlesztéshez, gyógypedagógiai és logopédiai munkához szükséges anyagokat. Tegyél te is azért, hogy minél több anyagot találjanak itt az érdeklődők.

Segítségnyújtás

segitsegHa kérdése van, a fórumban megkérdezheti és a megfelelő szakember megpróbál segíteni Önnek!

Fórum

forumfórum az a hely, ahol meg lehet beszélni a problémákat. Mindenkit várunk oda, akinek kérdése van vagy segítséget szeretne nyújtani másoknak.