Nem. Az érettségi vizsgarendszerben az ECDL bizonyítvány nem váltja ki az informatika érettségi vizsgát, továbbá ezért a felvételi eljárás során többletpont sem adható.
Az akár emelt, akár középszinten jeles eredményt elérők számára mód van arra, hogy ezt az eredményüket - a regisztrációs díj megfizetése mellett - ECDL bizonyítványra váltsák át. Ebben az esetben az ECDL bizonyítványt az érettségi dokumentum, valamint az érettségi adatokat nyilvántartó hivatalos szervezettel egyeztetett adatok alapján a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság bocsátja ki.

Jelenleg Online

Oldalainkat 35 vendég és 0 tag böngészi

Utolsó fórum hozzászólások

Dokumentumok

dokumentumokDokumentumaink segítséget nyújtanak, ha szükséged van rá a munkád során. Vedd figyelembe, te is segíthetsz másoknak, ha publikálsz itt cikkeket!

Témakörök

temakorokA honlap megpróbálja összegyűjteni a fejlesztéshez, gyógypedagógiai és logopédiai munkához szükséges anyagokat. Tegyél te is azért, hogy minél több anyagot találjanak itt az érdeklődők.

Segítségnyújtás

segitsegHa kérdése van, a fórumban megkérdezheti és a megfelelő szakember megpróbál segíteni Önnek!

Fórum

forumfórum az a hely, ahol meg lehet beszélni a problémákat. Mindenkit várunk oda, akinek kérdése van vagy segítséget szeretne nyújtani másoknak.