Boeing 737-800 MCP

Boeing 737-800 MCP panel 1. rész

Boeing 737-800 MCP panel építése (1. rész)

 

Üdvözlők mindenkit, aki a Boeing 737-800 MCP vezérlő paneljét szeretné megépíteni és ehhez az általam leírtakat is szeretné felhasználni a megvalósítás érdekében.

Az elején kiszeretném hangsúlyozni, hogy a vállalkozás nem egyszerű, ezért sokan fel is adják az első pár órás, napos próbálkozás után. Mi nem így teszünk, hanem a cél érdekében mindent elkövetünk, hogy panelünk a legjobban szolgálja a szórakozásunkat.

A leírás több részből fog állni, hiszen többfajta megvalósítás is lehetséges. Természetesen, a különböző Online áruházakban lehetőségünk van csomagban és készre szerelve is várásolni. Aki nem tud, nem ért hozzá, annak ez egy alternatíva. Sajnos, mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, hiszen ez a panel készre szerelve 700-1000 euró között mozog.

Bővebben ...

Dokumentumok

dokumentumokDokumentumaink segítséget nyújtanak, ha szükséged van rá a munkád során. Vedd figyelembe, te is segíthetsz másoknak, ha publikálsz itt cikkeket!

Témakörök

temakorokA honlap megpróbálja összegyűjteni a fejlesztéshez, gyógypedagógiai és logopédiai munkához szükséges anyagokat. Tegyél te is azért, hogy minél több anyagot találjanak itt az érdeklődők.

Segítségnyújtás

segitsegHa kérdése van, a fórumban megkérdezheti és a megfelelő szakember megpróbál segíteni Önnek!

Fórum

forumfórum az a hely, ahol meg lehet beszélni a problémákat. Mindenkit várunk oda, akinek kérdése van vagy segítséget szeretne nyújtani másoknak.